Under
construction
2o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΛΑΞΗΣ 2020/21
ABOUT EVENT

Ο Ελληνικός Επιστημονικός Φορέας Εναλλακτικής Θεραπείας Μάλαξης & Άσκησης ανακοινώνει την διεξαγωγή του Διεθνούς Πρωταθλήματος Μάλαξης (on line) 2020 καθώς και του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μάλαξης (online) 2020.

Λόγο της των περιορισμών covid-19 αποφασίσαμε φέτος να διεξαχθεί το επίσημο (αναγνωρισμένο εθνικό πρωτάθλημα από την παγκόσμια ομοσπονδία I.M.A.) Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μάλαξης 2020 on line (διαδικτυακά), καθώς και το μεγάλο διεθνές  πρωτάθλημα online  με την συμμετοχή των καλύτερων θεραπευτών μάλαξης από όλες τις χώρες του κόσμου.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να μας αποστείλουν βίντεο   συνολικής διάρκειας: 25 λεπτών (min) – 35λεπτών (max) το αργότερο έως και 31/01/2021.

Τα πρώτα 3-5 λεπτά (max) θα πρέπει να αναφέρουν: όνομα – επώνυμο, χώρα, είδος μασάζ, στόχος θεραπείας, προϊόντα, κρέμες, λάδια, αιθέρια έλαια ή εργαλεία που θα χρησιμοποιήσει, σύντομη επεξήγηση του τι θα μας παρουσιάσει στο βίντεο και κάθε επεξήγηση που αυτός θεωρεί σκόπιμο για την καλύτερη αξιολόγηση της δουλειάς του από την επιτροπή των κριτών, και επικοινωνία με τον λήπτη απαραίτητα στην Αγγλική γλώσσα ή με Αγγλικούς υπότιτλους. Στην συνέχεια του βίντεο το πλάνο πρέπει να είναι αμοντάριστο έως και την λήξη της θεραπείας! Η ποιότητα εικόνας του βίντεο, οι τυχόν εστιασμένες λήψεις – ζουμάρισα (χωρίς διακοπές), οι γωνίες λήψης, επαρκής φωτισμός, κ.τ.λ. είναι ευθηνή και επιμέλεια των συμμετεχόντων.

Το βίντεο θα πρέπει να συνοδεύετε με την κατάλληλη μουσική επένδυση  που θα επιλέξει για το πρόγραμμά του ο διαγωνιζόμενος.

Επίσης ο διαγωνιζόμενος   φέρει την αποκλειστική ευθηνή για την τήρηση των πρωτοκόλλων προστασίας μετάδοσης του  ιού covid-19! Υπενθυμίζετε ότι η μη χρήση μάσκας είναι αποδεκτή μόνο σε περίπτωση που ο δέκτης και ο χρήστης της κάμερας (αν υπάρχει) είναι μέλος της οικογένειας του συμμετέχοντα και διαμένει στην ίδια οικία, κανένας από τους παραπάνω δεν είναι ευπαθής ομάδα, δεν έχει σύσταση προληπτικής απομόνωσης και δεν έχει διαγνωσθεί ως φορέας!

Η μη χρήση μάσκας αποτελεί προϋπόθεση και αποδοχή των παραπάνω!

Το λειτουργικό κόστος της κάθε μίας συμμετοχής βίντεο θα καλυφθεί από τους συμμετέχοντες με έκτακτη συνδρομή των 35 ευρώ.

Οι εκτός Ελλάδος διαγωνιζόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν μόνο στο ‘’online INTERNATIONAL MASSAGE CHAMPIONSHIP 2020/21’’ ενώ οι Έλληνες διαγωνιζόμενοι μπορούν να επιλέξουν σε ποιο διαγωνισμό θα συμμετάσχουν ή εάν το επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν και στα δύο πρωταθλήματα με το ίδιο ή διαφορετικό βίντεο κάθε φορά! Η κάθε συμμετοχή βίντεο επιβαρύνεται με την έκτακτη συνδρομή των 35 ευρώ για κάθε δεύτερο βίντεο στην ίδια ομαδοποιημένη κατηγορία το κόστος είναι 20 ευρώ, ενώ για συμμετοχή με ίδιο βίντεο και στο online International Massage Championship εχει έκπτωση 15%

Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετέχουν πολλαπλά με 1 βίντεο για κάθε είδος μασάζ και 2 βίντεο maximum σε κάθε ομαδοποιημένη κατηγορία όπως αυτές παρουσιάζονται στις σελίδες  ‘‘CATEGORIES’’

Οι συμμετέχοντες θεραπευτές μάλαξης κατά την συμπλήρωση φόρμας συμμετοχής και την αποστολή του αντίστοιχου με τις συμμετοχές ποσού έκτακτης συνδρομής καλούνται να αποδεχθούν τους όρους συμμετοχής που περιγράφονται στο παρών κείμενο και να επιλέξουν εάν επιθυμούν να δημοσιευθεί από τον διοργανωτή ολόκληρο και αυτούσιο το βίντεο που θα αποστείλουν.

Ο παραλήπτης του μασάζ πρέπει να φορά πάντα εσώρουχα και να έχει καλύψει το στήθος του (αν είναι γυναίκα). Γενικότερα οι ‘‘επίμαχες περιοχές’’ του σώματός   πρέπει να καλύπτονται.

Ο Ελληνικός Επιστημονικός Φορέας Εναλλακτικής Θεραπείας Μάλαξης & Άσκησης διατηρεί το δικαίωμα για:

Α. Την χρήση αποσπασμάτων (όχι μεγαλύτερα από 5 λεπτά από το συνολική διάρκεια του βίντεο) καθώς και φωτογραφιών από τα βίντεο όλων  των συμμετεχόντων για προωθητικές ενέργειες marketing της διοργάνωσης και προβολή των συμμετεχόντων.

Β. Η  πρόσβασή από τους κριτές  στο βιντεοσκοπημένο υλικό δίνετε μόνο από τους κατόχους του και μόνο για τους σκοπούς της αξιολόγησής του. Με την αποδοχή της πρόσκλησης του διοργανωτή, οι κριτές δεσμεύονται για την εμπιστευτικότητα και τη μη δημοσίευσή τους από μέρους τους, από όλα τα βίντεο στα οποία θα έχουν πρόσβαση με μοναδικό σκοπό την αξιολόγηση.

Γ. Την δημοσιοποίηση τις λίστας των νικητών με την βαθμολογία τους έως και των 10 πρώτων θέσεων από κάθε κατηγορία.

MASSAGE & CATEGORIES

1.WESTERN INSPIRED
Including: Swedish massage, classical massage, relaxing anti stress massage, sports massage-stretching & body work, MFR, MET, neuromuscular techniques, deep tissue massage, free style from western inspired massages with or with out tools, etc.

2. ASIAN INSPIRED
Including: Thai massage, Thai Yoga, Gua Sha (for body), Tui Na, Tok Sen, Lomi-lomi nui, Ayurveda, Chinese, Japanese, bamboo massage, Sound therapy, Acupressure cupping, Shiatsu, Reflexology massage, free style from Asian inspired massages, with or with out tools, etc.

3. WELLNESS= SPA & FACIAL
Including: Hot or Cold Stones, 4 Hands massage, Aromatherapy, spa massage, lymph drainage, holistic massage, chocolate massage, Anticellulite massage, with or with out tools, etc & all facial massage therapies, with or with out tools, and also Gua-Sha for facial.

4. CHAIR MASSAGE

5. BEGINNERS – STUDENTS
Category for all new masseurs, students and amateurs! In this category the participants can present a session of any kind of massage!

Σημείωση!

Οι τελικές  κατηγορίες μπορεί να είναι περισσότερες:

Οι παραπάνω ομαδοποιημένες κατηγορίες θα διαμορφωθούν σε σχέση με  το είδος μασάζ ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχής σε κάθε είδος. Σε κάθε  περίπτωση οι παραπάνω αρχικές  κατηγορίες θα διασπαστούν σε όποιο είδος μασάζ έχει μεγάλη συμμετοχή ενώ αντίθετα όποια είδη μασάζ δεν θα έχουν μεγάλο αριθμό συμμετοχών θα παραμείνουν στις αρχικές ομαδοποιημένες όπως παρουσιάζονται παραπάνω. Το ανώτατο όριο συμμετοχών ανά είδος μάλαξης ορίζετε στης 20 συμμετοχές!

ΚΡΙΤΗΡΙΑ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Οι συμμετέχοντες θα κριθούν από ειδικούς και πολύ έμπειρους κριτές σε κάθε κατηγορία.
Με ένα σύστημα πόντων (point system) ο κάθε κριτής θα αξιολογήσει τους συμμετέχοντες στον τομέα της εμπειρογνωμοσύνης τους σε στενή συνεργασία με άλλους κριτές.
Οι βαθμολογίες από όλους τους κριτές και σχόλια θα ανακοινωθούν με μέιλ σε κάθε συμμετέχοντα.

Υπάρχουν 5 διαφορετικά πεδία:

1. Επικοινωνία – ανατροφοδότηση – παρουσίαση-κάλυψη δέκτη : 15 βαθμοί
α. Επικοινωνία και ανατροφοδότηση (παρουσίαση εαυτού και θεραπείας)
Ο συμμετέχων αξιολογείται για την επικοινωνία στην αρχή και την ενημέρωσή του – ανατροφοδότηση από τον παραλήπτη κατά την διάρκεια.
Πώς θα εξηγήσει στους άλλους (κριτές, θεατές) τι θέλει να επιτύχει σε αυτή τη συνεδρία.
β. Παρουσίαση, κάλυψη δέκτη
Ο συμμετέχων αξιολογείται για
– την παρουσίαση του κρεβατιού μασάζ.
-Πώς ντύνεται ο θεραπευτής μασάζ και αν έχει φροντίσει τον εαυτό του.
-αν ο θεραπευτής μασάζ φροντίσει τον δέκτη και τον κάνει να νιώθει άνετα. Πώς χρησιμοποιεί για παράδειγμα τις πετσέτες, χωρίς να τον εκθέτει. Είναι σημαντικό η σωστή κάλυψη των δεκτών.
– πώς ο θεραπευτής μασάζ βοηθά τους άλλους (κριτές, θεατές) να κατανοήσουν το έργο του. Με τη σωστή θέση της κάμερας και το φως
2. τεχνική: 25 βαθμοί
Σε αυτόν τον τομέα ο συμμετέχων αξιολογείται για τις τεχνικές του δεξιότητες.
Αυτό σημαίνει:
-έμφυτο ή επίκτητο ταλέντου στην κίνηση των χεριών του θεραπευτή κατά την εκτέλεση μιας τεχνικής μασάζ
– θέση του θεραπευτή μασάζ πώς χρησιμοποιεί το σώμα του
3. ροή (& συγκέντρωση): 25 βαθμοί
«Ροή» (Flow) σημαίνει μια συνεχής και αρμονική κίνηση χωρίς διακοπή των χεριών, του σώματος και των τεχνικών που εκτελούνται από τον θεραπευτή.
Σε αυτό το πεδίο ο συμμετέχων αξιολογείται για τη γενική του εικόνα.
Η συγκέντρωση, ο ρυθμός των κινήσεών του, η εργονομία *, ο τρόπος εκτέλεσης της συνεδρίας και η συνολική απόδοση
*Εργονομία: Πώς χρησιμοποιούν οι θεραπευτές το δικό τους σώμα (περιβάλλον εργασίας) για τις θεραπείες τους (τραπέζια μασάζ κ.λπ.)

4. καινοτομία: 25 βαθμοί
– Σε αυτό το πεδίο ο συμμετέχων αξιολογείται για νέες προτάσεις και καινοτόμες προσεγγίσεις που σχετίζονται με την τέχνη του μασάζ.
– διαφορετικές τεχνικές μασάζ, καινοτόμες και αποτελεσματικές τεχνικές και μεθόδους τόσο για θεραπευτές όσο και για πελάτες.

5. επίτευξη αρχικού στόχου: 10 πόντοι
– Σε αυτόν τον τομέα ο συμμετέχων αξιολογείται κατά πόσον πέτυχε τον στόχο του, όσων αφορά το κατά πόσο προσέγγισε σωστά την επίτευξη του αρχικού στόχου.
– Εάν αυτό που περιγράφει στην αρχή της συνεδρίας είναι αυτό που είδαμε.
Για παράδειγμα: μας περιέγραψε ένα χαλαρό μασάζ και κατά τη διάρκεια της συνεδρίας είδαμε ένα αθλητικό μασάζ.

ΟΔΗΓΟΣ
ΕΓΓΡΑΦΗΣ
– ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΒΙΝΤΕΟ

Πως θα εγγραφώ;

Α. Στην σελίδα REGISTRATIONS επιλέξτε την ομαδοποιημένη κατηγορία με βάση το είδος μάλαξης  για κάθε βίντεο σας. Μπορείτε να στείλετε έως 2 βίντεο maximum σε κάθε ομαδοποιημένη κατηγορία αρκεί το 2ο βίντεο να είναι διαφορετικό είδος μασάζ! Μπορείτε επίσης να στείλετε  από 2 βίντεο maximum σε όλες τις ομαδοποιημένες κατηγορίες:  Π.χ. 2 βίντεο στην κατηγορία Western inspired, 2 βίντεο στην κατηγορία Asian inspired, 2 βίντεο στην κατηγορία Wellness-Spa & Face, και 1 βίντεο στην κατηγορία Chair massage. Σύνολο 7 βίντεο maximum.

Εάν είσαστε Έλληνας πολίτης μπορείτε να συμμετάσχετε με τα ίδια ή με διαφορετικά βίντεο και στα 2 πρωταθλήματα κατά τον ίδιο τρόπο. Οι νέοι θεραπευτές και οι μαθητές μπορούν μα συμμετάσχουν μόνο στην κατηγορία ‘‘BEGINNERSSTUDENTS’’  με ένα βίντεο!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ!

 9 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ:

  1. ΕΓΓΡΑΦΗ ->

2. Ανοίξτε το εικονίδιο: 2 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΛΑΞΗΣ 2020/21 ->

  1. Σημειώστε μία κατηγορία (Select Categories) ->

  1. Κάτω από την ομαδοποιημένη κατηγορία συμπληρώστε το είδος μάλαξης που εμπεριέχουν τα βίντεο σας και με copy-paste επικολλήστε το link του βίντεο σας στο YouTube, (αν δεν έχετε έτοιμο το βίντεο συνεχίστε την εγγραφή σας συμπληρώνοντας μόνο το είδος μάλαξης αντι το Link, όταν ανεβάσετε το βίντεο θα μας αποστείλετε το link στο email: online.i.m.championship@gmail.com) ->

  1. Κλίκ στο: APPLY NOW ->
  1. Κλικ στο: CHECKOUT ->

  1. Στην επόμενη σελίδα επιλέξτε μια φωτογραφία σας και συμπληρώστε τα στοιχεία σας ->

  1. Επιλέξτε εάν θα μας αποστείλετε μονταρισμένο προμο βίντεο 5 λεπτών ναι ή όχι/ Yes No ->

Επιλέξτε εάν θα θέλατε να δημοσιευτούν ολόκληρα τα βίντεο σας ναι ή όχι/ Yes No ->

Συμπληρώστε ένα σύντομο βιογραφικό σχετικά με την εμπειρία και τις γνώσεις σας στην μάλαξη για να χρησιμοποιηθούν για την προβολή της συμμετοχής σας ->

  1. Επιλέξτε πληρωμή (μέσω Viva αν θα πληρώσετε με κάρτα ή μέσω Pay Pal) ->

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής και επιλέξτε ότι συμφωνείτε με τους όρους και προϋποθέσεις :

I have read and agree to the website terms and conditions ->

Κλικ:  PLACE ORTER  για κάρτα

Κλικ:  PROCEED TO PAYPAL για PayPal

Πως θα στείλω τα βίντεο μου?

Η ποιο εύκολή, ποιο γρήγορη και προτεινόμενη από εμάς μέθοδο είναι μέσο YouTube!

Δεν έχετε παρά να κάνετε ένα λογαριασμό στο YouTube και να ανεβάσετε το βίντεο σας σε ελάχιστο χρόνο! Καθορίζετε εάν θέλετε να είναι δημόσιο ή όχι και απλά αντιγράφετε τον σύνδεσμο (το link) και μας το στέλνετε (copy-paste) κατά την εγγραφή σας στο αντίστοιχο πεδίο: ‘‘ YouTube link:_________________’’

(αν δεν έχετε έτοιμο το βίντεο κατά την εγγραφή σας συμπληρώνοντας μόνο το είδος μάλαξης αντι το Link, και όταν ανεβάσετε το βίντεο σας στο YouTube θα μας αποστείλετε το link στο email: online.i.m.championship@gmail.com)

Στην περίπτωση που θα έχετε επιλέξει το βίντεο σας να μην είναι δημόσιο θα σας αποστείλουμε τα e-mails των κριτών ώστε να τα καταχωρήσετε στις ρυθμίσεις πρόσβασης για το βίντεο σας ώστε σε αυτούς να είναι ορατό!

PROMOTIONAL VIDEO

Η διοργανώτρια αρχή διατηρεί το δικαίωμα να δημοσιοποιήσει αποσπάσματα από το βίντεο σας για διαφημιστικούς και προωθητικούς σκοπούς της συμμετοχής σας αλλά και του πρωταθλήματος. Ωστόσο μπορεί ο κάθε διαγωνιζόμενος να μας αποστείλει μέσω ε-μέιλ (Download methods: We Transfer, Google Drive, or Dropbox)

το προωθητικό βίντεο 5 λεπτών από το κάθε διαγωνιζόμενο βίντεο με τις καλύτερες σκηνές που αυτός   θα έχει   επιλέξει και θα μοντάρει!

Το βίντεο αυτό θα πρέπει να το στείλει αδημοσίευτο και θα επενδυθεί από εμάς με τα λογότυπα, το εισαγωγικό βίντεο και το μουσικό σήμα της διοργάνωσης ονοματεπώνυμο και χώρα  θεραπευτή και θα προβληθεί από λογαριασμό της διοργάνωσης στο YouTube, τα δικαιώματα και η χρήση αυτού ανήκουν στον διοργανωτή!

Η αποστολή του μονταρισμένου πεντάλεπτου βίντεο από τους διαγωνιζόμενους δεν είναι υποχρεωτική και δεν αποτελεί προϋπόθεση συμμετοχής. Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση η διοργάνωση θα προβάλει ένα πεντάλεπτο από το συνολικό βίντεο χωρίς καμία ευθύνη επιλογής σκηνών! Τα προωθητικά βίντεο (promotional videos) θα προβληθούν όλα και θα είναι στην διάθεση των συμμετεχόντων για κοινοποίηση. Όσες συμμετοχές δεν θα είναι νικητές με κάποιο μετάλλιο θα συμμετέχουν στην ψηφοφορία του κοινού ‘‘βραβείο του κοινού’’ (Audience Award) με τα ‘‘Like’’ που θα συγκεντρώσουν στο YouTube!

 

ΒΡΑΒΕΙΑ

✔️ Προωθητικό βίντεο διάρκειας 5 λεπτών με τα λογότυπα και το επίσημο κλιπ του πρωταθλήματος, για κάθε συμμετέχοντα., καλύτερες σκηνές (της επιλογής σας) από το βίντεο σας διάρκειας 30 λεπτών, με χιλιάδες προβολές του καναλιού YouTube, του ιστότοπού μας και της σελίδας μας στο Facebook!

✔️ 1 μήνα δωρεάν πρόσβαση στο MASSAGE HUB για όλους τους συμμετέχοντες!

✔️ Η εταιρεία “Orthopedic World Kyfidis” προσφέρει έκπτωση 15% σε όλα τα προϊόντα της για όλους τους συμμετέχοντες για παραγγελία από τον ιστότοπο ή αγορά από το κατάστημα!

✔️ Το HABYS δίνει ως έπαθλα 3 δώρα σε 3 νικητές:
1ο βραβείο: Πτυσσόμενο τραπέζι φυσιοθεραπείας και μασάζ. Μοντέλο Panda Elegance!
Βραβείο 2ης θέσης: Mobile Matt!
3ο βραβείο: Ρολό για μασάζ – 60x40x20!
Συνολική αξία: 334,67 € !!!

✔️ Μία δωρεάν συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μάλαξης 2021 στην Γαλλία- Νίκαια στον πρώτο μεγάλο νικητή όλων των κατηγοριών.
Προσφορά της New Massage Association!

✔️ Μία δωρεάν συμμετοχή στο επίσημο Πρωτάθλημα Μάλαξης Ρουμανίας 2021 στην κατηγορία των ξένων.

✔️ Μία δωρεάν συμμετοχή στο επίσημο Πρωτάθλημα Μάλαξης Σερβίας 2021 στις 29-30 Μαΐου.

✔️ Το I.M.A.S. (International Massage Academy of Switzerland) και ο Διευθύνων Σύμβουλος της, Dr. Marey El Hamuly, προσφέρουν 2 workshops αξίας άνω των 500 € σε 2 νικητές!

✔️ Ένας από τους νικητές θα λάβει ένα έπαθλο ως δώρο 1 πρωτότυπο σετ VAcuslim48 (η αξία του σετ είναι 380 ευρώ)!

✔️ Επίσης, από τον ίδιο χορηγό βραβείων, ένας από τους νικητές θα λάβει ένα βραβείο ως δώρο 1 επαγγελματικό εργαλείο μασάζ inarie!

✔️ Ένα από τα πολυτελή σετ αλατιού των Ιμαλαΐων, αξίας 200 ευρώ, υπογεγραμμένο από τη Lavinia Kahuna!

✔️ Τρία 3 δωρεάν μαθήματα βίντεο της Σχολής Anna Baroni σε 3 από τους νικητές μας!

✔️ Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Μασάζ (E.M.A.) Προσφέρει 2 προσκλήσεις demonstration για την εκδήλωση: Παγκόσμια Ημέρα Μασάζ 2021!

✔️ Η εταιρεία λειτουργικών τροφίμων Future Technologies προσφέρει ένα πακέτο διαφόρων προϊόντων σε έναν νικητή!

✔️ Η εταιρεία BioLEON δίνει ως βραβεία δώρο 2 πακέτα με επαγγελματικά προϊόντα για θεραπευτές μασάζ, αξίας 85 ευρώ το καθένα, για 2 νικητές!

✔️ Η εταιρεία #starbaths προσφέρει 2 δώρα σε 2 νικητές:
1st STAR MASSAGE & RELAX FOR 2: Εναλλακτική θεραπεία μασάζ για 2 άτομα ταυτόχρονα, σε όλο το σώμα (πίσω πλευρά) για 45 λεπτά και Σουηδικό μασάζ πλάτης. Κατά τη διάρκεια των 15 λεπτών αναμονής για την προετοιμασία του τζακούζι (για λόγους υγιεινής) σας προσφέρεται ένα δωρεάν αναψυκτικό, συνοδευόμενο πάντα από πανοραμική θέα! Τέλος, ακολουθεί και ολοκληρώνει το πρόγραμμα με ΔΩΡΕΑΝ ιαματικό λουτρό 30 λεπτών (στο τζακούζι ) με προϊόντα του #SamanDust – Converter (φυτικά άλατα υγρών μπάνιου). Διάρκεια: 1 ώρα & 30 λεπτά!
2η BUBBLE TENT NIGHT EXPERIENCE: 2 ώρες διαμονή στο Star Bubble Tent για 2 άτομα. Προσφέρεται δωρεάν κρασί με φρούτα και ξηρούς καρπούς, καθώς και χρήση τζακούζι με #SamanDust – Μετατροπείς φυτικών υγρών αλάτων. Διάρκεια: 2 ώρες!

✔️ Ένα δωρεάν εισιτήριο για τη σειρά μαθημάτων θερμοθεραπείας 🔥 από την Daniela Caracciuolo το 2021 στην Ελλάδα!

✔️ Η εταιρεία “Jannis” προσφέρει 3 πακέτα με τα προϊόντα της στους νικητές!

✔️ Μια δωρεάν συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ Μάλαξης στη Σαρδηνία – Ιταλία τον Νοέμβριο του 2021 στον νικητή του On-Line Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μάλαξης 2020.
✔️ Δίπλωμα συμμετοχής σε κάθε συμμετέχοντα!
✔️ Μετάλλια χρυσό, αργυρό, χάλκινο για τον 1ο, 2ο, και 3ο νικητή αντίστοιχα για κάθε κατηγορία όπως αυτές θα διαμορφωθούν και δίπλωμα νικητή.
✔️ Μετάλλια χρυσό, αργυρό, χάλκινο για τον 1ο, 2ο, και 3ο νικητή αντίστοιχα στον μεγάλο νικητή μεταξύ των πρώτων από κάθε κατηγορία.
✔️ Ειδικές διακρίσεις:
the best innovation,
the best table presentation,
the best empathy,
the best flow,
the best video pictures.
the ‘’Art massage award’’
✔️ ‘‘Audience Award’’

Το βίντεο που θα ψηφισθεί από τον κόσμο με τα περισσότερα ‘’like’’ στο YouTube (Μεταξύ αυτών που δεν είναι στα μετάλλια)